Maison et DecoBouwprojecten

Bent u aan het bouwen, verbouwen of heeft uw huis nood aan een make-over. Wij begeleiden jullie graag mee in deze tocht. Na een kennismakend gesprek kunnen we de samenwerking bespreken.
Hier bestaan verschillende formules voor.
Aan jullie de keuze, welke jullie het beste past.

RAAMDECORATIE

Een belangrijk deel van het interieur, is raamdecoratie. Het creëert een DNA in jouw huis, een bepaalde stijl die zich terugvindt binnen het volledige concept. Door de juiste keuze, geef je jouw woonst een persoonlijke stijl. Alle soorten raamdecoraties zijn mogelijk, zolang het maar past binnen jouw concept.

Meubels & schrijnwerkdesign

“Home is where our story begins.”
Het ontwerpen van meubels vergemakkelijkt om tot het ideale evenwicht te komen in een ontwerp. Bijvoorbeeld: Bij een complexe ruimte, kunnen we een lange zoektocht naar bepaalde afmetingen vermijden door de meubels zelf te ontwerpen.
“We laten de meubels luisteren naar ons ontwerp en niet andersom” #Catherine Poels

slaapcomfort

M&D werkt samen met 1000 matrassen te Wilrijk.
Je kan hier terecht voor een deskundige uitleg. Zaakvoerster Nelleke begeleidt je met het zoeken naar jouw beste slaapoplossing. Je kan de afwerkingen van het bed aanpassen naar je eigen smaak. Onze stoffen liggen daar ter beschikking, we helpen jullie graag hierin verder.